Du måste investera i dig själv!

Marie Kondo, den japanska organiseringsguruen, har blivit ett känt namn. Hon har skrivit flera böcker och har till och med lanserat en Netflix-serie. Nu avser hon att organisera världen med sin armé av städningskonsulter! Men om alla dessa resurser är tillgängliga att följa, varför behöver vi konsulter ??

Vissa människor är mycket motiverade, dedikerade, drivna DIYers som kan ta en uppgift från början till slut. De är fantastiska och kan någon gång bli konsult själva. Jag pratar inte om dem. De kan göra det på egen hand.

Du kanske började på egen hand och ett år senare har du fortfarande inte avslutat din städresa. Det är okej att nå hjälp! Jag kan hjälpa dig när du har fastnat. En av mina superkrafter är förmågan att utvärdera en situation och tillhandahålla lösningar.

Andra kanske saknar en bit i pusslet. Vad menar jag med det. Har du tid men saknar motivationen? Har du motivation men är överväldigad när det är dags att börja? Börjar du, men hittar inte det inom dig för att avsluta? Går du vilse när du går ner i minnesfältet bara för att upptäcka att dagen har gått och att du inte är närmare mållinjen?

Du, min vän, är exakt vem som kan dra nytta av att arbeta med en certifierad KonMari-konsult!

Tänk på KonMari Consultants som det saknade stycket i DITT pussel. Vi är här för att hjälpa dig att identifiera det liv du vill leva och hjälpa dig att rensa bort allt som håller dig tillbaka från den vägen. Vi tillhandahåller ansvarsskyldighet, tidshantering, motivation, uppmuntran, objektivitet, en personlig handlingsplan och stöder varje steg på vägen. Och viktigast av allt, INGET DOM!

När du investerar i tjänster från en certifierad KonMari-konsult gör du en investering i dig själv. Precis som en personlig tränare coachar, undervisar och guidar vi dig för att vara den bästa versionen av dig själv. Ditt liv är en återspegling av din miljö. När din omgivning är lugn och städad låter ditt sinne vara fritt från yttre distraktioner så att du kan arbeta med din interna personliga tillväxt. Förändring kan vara läskigt och svårt, förstår jag!

Du kan göra svåra saker!

Jag tror på dig. Är du redo för förändring?
Kontakta mig idag för en gratis konsultation!