… Jag är rädd att någon kommer att döma mig.
… Jag är inte säker på att jag vill att en främling ska komma hem.
… Jag borde kunna göra det själv men jag har problem.
… Jag är för överväldigad för att börja!

Om den här låter som dig, du är in i rätt plats!

Vi kan ringa för att diskutera dina behov och dina bekymmer och se om vi passar varandra. Det är viktigt att du känner dig bekväm och litar på någon som hjälper dig att organisera ditt liv så det finns inget tryck. Det finns INGEN DOM! Jag har utbildats för att stödja klienter med empati, uppmuntran och tålamod och därför ger jag opartisk motivation för att ge dig möjlighet att lyckas.
Jag kan jobba med dig virtuella om du föredrar det. Om du bor i Göteborg-området kan jag hjälpa dig praktiskt i ditt hem så länge vi följer de senaste hälsorådgivningarna. Det är också vanligt att göra en kombination av virtuella och interna sessioner.

Om du vill prova mina tjänster eller om du bara behöver starta en motivation kan vi ordna en enda session och besluta senare om du vill fortsätta. Detta är en fantastisk låg kostnad, låg investeringsalternativ. Vi kan till och med börja med en mindre uppgift som att organisera din junk låda eller handväska.

Att anställa mig för att hjälpa dig att nå dina garderober eller hemmål är så mycket mer än bara att anställa en arrangör. Jag lär dig strategier och tekniker så att du kan hålla ordning i framtiden. Jag visar dig hur du ställer in zoner anpassade efter dina specifika behov. Jag tränar dig genom självupptäckt och du får reda på vad dina mål är i livet. Mina kunder upptäcker ofta mycket insikt om sig själva under våra sessioner i en säker och stödjande miljö.

Vad väntar du på?